Loading...

Индустриални продукти и греси Mobil™
greases title image

Повече от век, ExxonMobil е иноватор в смазочната технология, направил истински открития при смазочните продукти и греси за индустриални машини, разполага с огромен опит, професионални програми и инструменти, за да помогне на клиентите си да постигат успехи при увеличение на производителността. Този стремеж към иновации довежда до създаването на Mobil SHC™, основната линия научно разработени синтетични масла с отлични експлоатационни качества. Индустриалните масла Mobil SHC™ включват трансмисионни масла за конвенционални скоростни кутии и вятърни турбини, компресорни масла, масла за хранителната промишленост, греси и циркулационни масла.
а

Промишлени сектори

industrial ship sector image
Корабоплаване виж повече

greases title image
Решения за Вашия бизнес

Омникар БГ - оторизиран дистрибутор на Mobil™ за България, Ви предоставя не само пълната гама от високачествени смазочни продукти, а цялостни решения за Вашият бизнес

С помощта на нашите инженери и специалисти и услугата Mobil Serv™ ние Ви помагаме да увеличете надеждността на Вашето оборудване, което ще доведе до увеличаване на производителността, ще Ви помогнем да намалите разходите за поддръжка и непланирания период на престой на машините, ще подобрите издръжливостта на оборудването и ще сведем до минимум консумацията на смазочни продукти.

Mobil Serv™ предлага експертни познания за продуктите с марка Mobil™, както и широко разбиране на прложенията и оборудването чрез повече от един век опит в областта и взаимоотношения с производителите на оригинално оборудване (OEM). Програмата Ви предоставя точен анализ и подробни, препоръчителни действия чрез интуитивен интерфейс за лесно управление на акаунта и бързи резултати, достъпни на Вашия компютър или мобилно устройство.

Industrial page - Buisness solutions image

Повече от век, ExxonMobil е иноватор в смазочната технология, направила истински открития при смазочните продукти и греси за индустриални машини, разполага с огромен опит, професионални програми и инструменти, за да помогне на клиентите си да постигат успехи при увеличение на производителността. Този стремеж към иновации довежда до създаването на Mobil SHC™, основната линия научно разработени синтетични масла с отлични експлоатационни качества. Индустриалните масла Mobil SHC™ включват трансмисионни масла за конвенционални скоростни кутии и вятърни турбини, компресорни масла, масла за хранителната промишленост, греси и циркулационни масла.
Industrial background video content image

greases title image

Гресите с марка Mobil™ са разработени на базата на внимателно подбрани течности на минерална и синтетична основа в комбинация с патентована технология за сгъстяване и системи от добавки-синергисти.

Гресите Mobil™ се предлагат с различни степени на вискозитет за допълнителен избор и гъвкавост и са предназначени да поддържат вашите машини така, че те да работят с възможно най-висока ефективност, предлагайки три отличителни предимства. 

Ask For Greece
ind greases