Loading...
mobil partnership
mobil formula car

Mobil 1™ & Aston Martin Red Bull Racing

ExxonMobil е официален технологичен партньор на Aston Martin Red Bull Racing. Доставяме на екипа на Formula One® смазочни продукти с марка Mobil 1 ™, като същевременно осигуряваме инженерна поддръжка от световна класа през целия състезателен сезон. Специализирания технически екип на Mobil 1™, полага грижи за защитата на двигателя на Aston Martin Red Bull Racing от високите температури, постигнати при максимална производителност. Това, което научаваме на пистата, се прилага при разработването на масла Mobil 1™, които защитават двигателя и на Вашият автомобил.

mobil_logo_small
222222
4444
eeeИндустриални продукти

Синтетични vs

Минерални

Mobil sintetic vs mineral
Синтетичните смазочни продукти съдържат по-високо рафинирани базови масла от използваните при минералните масла. Те предлагат отлична защита и подобряват работните характеристики на двигателя. Минералните масла се получават директно чрез дестилация/ректификация от нефта без допълнителна обработка. Те са смес от много и най-различни въглеводороди. Състава на маслата варира с качеството на нефта и условията на получаване. За да се гарантират определени показатели, устойчивост и др. най-често е необходимо добавянето на адитиви/присадки. И двата типа смазочни продукти са направени от суров петрол. Разликата се състои в това, че синтетичните масла са получени в резултат на по-задълбочени процеси на рафиниране и са с по-голяма чистота от традиционните минерални масла. Така не само се премахват примесите, но и се позволява на отделните молекули в маслото да са съобразени с изискванията на модерните двигатели, като по този начин синтетичните масла осигуряват по-високо ниво на защита и ефективност.

Какви са преимуществата на синтетичните маслa?

Резултатът от употребата на синтетични масла е повече надеждност, особено по отношение на течливостта при ниски температури и устойчивостта при високи температури, както и защита от отлагания. Тези качества спомагат за намаленото износване, икономия на гориво и дълъг живот на двигателя. Синтетичните моторни масла спомагат също така и за икономия на горивото. Традиционните минерални масла са по-плътни и с по-ниска течливост, което прави двигателя по-малко ефективен. Синтетичните масла са с по-голяма течливост, в следствие на което двигателят достига върхова работна ефективност много по-бързо. Друго предимство на тези моторни масла е, че те са по-чисти - това намалява емисиите на двигателя в сравнение с традиционните минерални масла.
mobil workshop background
4444

Mobil 1 Workshop Program

Програмата Mobil 1 Workshop е създадена за да подчертае визията и да повиши бъдещата рентабилност на автосервизите, чрез силата и разпознаваемостта на бранда Mobil. Гамата от смазочни продукти с марка Mobil™ покриват изцяло нуждите на пазара. Смазочните продукти са формулирани, така че осигуряват изключителна ефективност за всеки стил на шофиране и условия на експлоатация. Можете да сте сигурни, че предлагайки продуктите с марка Mobil, Вие ще отговорите изцяло на нуждите на Вашите клиенти. С включването Ви към Програмата Mobil 1 Workshop, Вие ще приобщите Вашият бизнес към водеща марка, която Вашите клиенти познават и на която се доверяват. Програмата ще Ви даде възможност да спечелите и задържите повече лоялни клиенти. 
Погрижете се за бизнеса си и се свържете с нас, за да получите повече информация за Програмата Mobil 1 Workshop.

Untitled 102222

Mobil Delvac Workshop Program

Дайте шанс на бизнеса си и се включете в програмата Mobil Delvac Workshop

Защо тази програма е подходяща за Вас?